Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier om de cookie verklaring te bekijken Akkoord

vintage-tubes

Op deze Pagina kunt u allerlei soorten en maten buizen en radio onderdelen vinden, we zijn nu nog bezig om de boel goed in te vullen, binnenkort dus zijn we klaar hiermee, ook is het mogelijk om sommige buizen te bezichtigen op de Expo beurs in Vijfhuizen a.s. zaterdag de 27e.

doordat de Site opbouw soms wat stagneert en omdat ik niet alle buizen er op kan zetten vraag per mail of er een specifieke buis verkrijgbaar is, we hebben heeeeel veel.

Alle te koop aangeboden buizen zijn getest op onze avo 3 meter of op de Duitse W18.

De buizen worden getest op emissie en op steilheid, de waarden staan op de voet in krijt-stift.

De gebruikte buizen op de Expo beurs in Vijfhuizen zijn NIET getest, ik neem echter daar ook nieuwe buizen mee die hoef je niet te testen.
Vanwege het uitvallen van de  NVHR Driebergen beurs is het voor ons niet te doen om DIE buizen ook nog te testen voor de EXPO omdat we daar een andere assortiment buizen meenemen. en wij in enkele dagen dit moeten voor bereiden.    

Buizen kunnen verzonden worden, worden goed verpakt maar het beste is deze op te halen uit Schagen, of de Expo in Vijfhuizen na mail afspraak.   

product
originele Grundig meubel jaren rond 1955, deels gerestaureerd, beide boxen werken, met hoge tonen satellietje, bandrecorder is gereviseerd met NIEUWE snaren uit M√ľnchen, meubel is werkend maar voor de rest 'as is'.   Fm is iets opgetrokken naar 90 - 108 Mhz ... wij hebben hem gebruikt als 'tuin radio', wordt niet verzonden moet echt afgehaald worden want hij is groot maar erg leuk .... 
Prijs:
50,00 Incl. BTW 0.00
product
Grote buis, gebruikt, getest.
Prijs:
7,01 Incl. BTW 0.00
product
gelijkrichter buis getest, gebruikt. 
Prijs:
7,00 Incl. BTW 0.00
product
Diverse buisjes Ecc81 Ecc82 Ecc83, getest, gebruikt, zie ook de verdere aanbieding omrent ECC82 enz
Prijs:
7,00 Incl. BTW 0.00
product
Prijs:
7,00 Incl. BTW 0.00
product
Deze EF 80 /EF85 of 183, 184 komen uit een voorraad van een TV bedrijf uit de jaren '80, ze hadden wel erg veel ingeslagen ..wat ik gemeten heb is OK en ben halverwege gestopt met het meten van deze buisjes, vandaar dat de prijs er ook naar is ... meeste zonder doosje ... meten zo rond de 5,5 a 6 mA/V stijlheid.. bij Va =200 Volt en -2,55 VG1...   
Prijs:
1,50 Incl. BTW 0.00
product
diverse Pentoden buizen EL of UL 41 of EL 84 of PL typen..
Prijs:
5,00 Incl. BTW 0.00
product
omdat we h-e-e-l veel buizen hebben hebben wij zakjes gemaakt met buizen, komen zo uit apparaten maar zijn NIET getest, dus AS is zitten er rond de 10 a 12 in een zakje, i.v.m. breuk liefst ophalen in Schagen of op de beurs in Driebergen.    
Prijs:
5,00 Incl. BTW 0.00
product

de beroemde steile EF50 in Rood of zilver, meeste zijn getest maar vaak NIET in doosje.  Ook in uitvoering ARP35 verkrijgbaar ( Engelse uitvoering van de EF50 ) meten meest rond de 5,5 a 6 mA /V bij 10mA anode stroom. ( Ua = 300Volt, IG1 -1,3 volt ) de individuele waarden staan in krijtstift op de buisvoet. ( AVO3 ) 

Buizen zijn gebruikt.

Prijs:
7,50 Incl. BTW 0.00